Producten

Phyto5 

Richt zich op herstel van energetisch evenwicht (Yin en Yang) in het lichaam volgens de 5 elementenleer van de Traditionele Chinese Geneeskunde: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water. Een natuurlijk, energetisch en holistisch product.

Phytocure

Biedt kwalitatieve natuurlijke voedingssupplementen op natuurlijke basis en zorgt voor een optimale balans. Phytocure-formules ondersteunen aan de normale voeding en helpen om je goed te voelen, ze verhelpen en voorkomen lichamelijke ongemakken en helpen om gewicht te beheersen.

MGC Derma 

Is een luxueus, high-end skin care merk. Het merk staat bekend om het gebruik en de ontwikkeling van zeer hoogwaardige ingrediënten, waaronder het hoge kwaliteit CBD-ingrediënt dat MGC Derma ontwikkelde. Het natuurlijke cosmeticamerk, ontwikkeld volgens de laatste technologieën, komt van origine uit Australië en heeft in 2018 prestigieuze Awards in de UK gewonnen.

Mineralogie 

Is een collectie minerale make-up en foundation zonder siliconen, parabenen, talk, parfum en kleurstoffen. Een stijlvolle uitstraling en een goed verzorgde huid dankzij mineralen van farmaceutische kwaliteit, waarbij je duurzaamheid terugziet in het Ecofriendly beleid.

Mink Rotterdam

Combineert de beste natuurlijke ingrediënten en een down to earth mentaliteit. Daaruit ontstaat topkwaliteit natuurlijke cosmetica voor een redelijke prijs. Luxe zit volgens MINKrotterdam in hard werken en erin stoppen wat we ècht nodig vinden: gewoon goed spul en dichtbij huis geproduceerd.

Ries Herbal Tea 

Is goed voor het lichaam en de geest. De Chinese thee wordt met de hand geplukt en heeft een sterke medicinale werking. De thee is fairtrade, biologisch, looizuurarm en theïne-arm; wel zo prettig voor de maag. Bovendien werkt RIES Herbal Tea vitaliserend en ontgiftend en - niet onbelangrijk - heeft ‘t een heerlijke afdronk.

Klik op de afbeeldingen voor meer informatie (pdf)

Zo goed als alle producten zijn op voorraad in onze salon, neem gerust contact op bij belangstelling. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen kan je alle producten ook in de webshop bestellen.